Match två i danska slutspelet där Herlev gör upp med Herning, och jag tror inte Herlev upprepar skrällen från senast.

Herlev slutade på plats 10 i grundserien och man vann totalt bara 14 av 50 matcher. Nio av dessa kom på hemmaplan och fem kom på bortaplan, så att man trivs bättre hemma är inget att stick under stolen med. Men eftersom man kom så långt ner i tabellen så fick man spela åttondelsfinal mot Odense där man vann i tre raka matcher, och redan där stod man för en skräll. Man fick då Herning i kvartsfinal där första matchen spelades i fredags. Herlev stod för en skräll och vann borta med 1-2, trots att man förlorade skotten med hela 34-15.

Herning vann seriens klart och är lite av Danmarks Växjö. Totalt blev det 110 poäng i grundserien vilket vi kan jämföra med Herlevs 36, och redan där så förstår man skillnaden. Herning vann 38 av 50 matcher där man vann 19 borta och 19 hemma, och man har varit stabila genom hela säsongen. Vi hittar Lassen och Kallela högst upp i poängligan i grundserien, där båda nådde över 60 poäng.
Man gjorde 193 mål i grundserien vilket var 21 mål mer än jagande lag, och därefter är det ett lika stort hopp ner.

Man förlorade första matchen mot Herlev och det är genast uppförsbacke, men då ska vi komma ihåg att Herlev hade spelat åttondelsfinal innan kvarten och Herning inte hade spelat en match på tio dagar. Nu har man en match innanför västen och jag tror man tar sin sjätte raka bortaseger mot Herlev.

Speltips: 2 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip