Dansk hockey på tapeten och Herning ställs mot Rungsted, en match man kan få det tufft i.

Herning går inte som förväntat i ligan och man ligger sjua av tio lag. Man kommer med en seger de fem senaste matcherna och den kom från bottenlaget Odense som ligger en bit efter övriga lag.
Riley Brace som värvades inför säsongen gjorde bara sju matcher för klubben innan han stack. Man har värvat in två finnar i laget där båda har meriter från finska högstaligan, men det är alldeles för svårt att redan nu se hur de kan lyfta laget, för man har inte sett någon förändring ännu.

Rungsted går kanon i ligan och det var förväntat. Man är ganska klar etta hittills med 47 poäng på 19 matcher, åtta poäng framför jagande lag.
Man kommer med sex raka segrar och samtliga är tagna på ordinarie tid. Man slog tex Fredrikshavn med klara 8-2 i början av november, ett lag som ligger högt upp i tabellen.
Man har många spelare som gör poäng och bredden finns i laget där också formen är med laget för dagen.
Man har mött Herning två gånger denna säsong och första mötet vann man med 2-5 borta för att sedan vinna med 2-0 hemma så sent som för tolv dagar sedan.

Rungsted är inte favoriter i denna match vilket är klart underligt då även min källa som spelar i ligan mött båda lagen denna säsong, och han tycker att favoritskapet bör ligga hos gästerna.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 5u hos Goliath eller OHMbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip