Det har blivit semifinaler i hockey-VM, och de ser ut som följande.
Sverige - USA
Kanada - Schweiz.

Ska vi kika på den första matchen så är jag inte alls säker på att Sverige lyckas slå ut USA, och jag tycker amerikanerna har minst lika stor segerchans som svenskarna. Kane är en riktig matchvinnare och McAvoy har sett lysande ut mest hela tiden.
Ska vi kika på vinnaroddsen så ligger bolagen runt 2.50-3.00 på Sverige medans USA ligger på 4.50-5.00 på de flesta bolagen. Ett bolag som dock sticker ut är FastBet som erbjuder hela 7.00 på att USA vinner VM, och där finner jag ett bra värde.

Matchen mellan Kanada och Schweiz bör bli en ensidig historia om man kikar på bolagens oddssättningar, jag är dock inte lika säker. Kanada har inte sett jättebra ut under turneringens gång och jag trodde man skulle höja sig rejält till kvarten. Nu vann man visserligen mot ryssarna på förlängning, men man släppte ändå in fyra mål och hade svårt att stänga matchen där man istället släppte in mål ganska omgående efter ledningsmålen. Schweiz däremot slog ut Finland och jag kikade första halvan av matchen, och det såg riktigt stirrigt ut i det finska försvaret, mycket tack vare den extrema pressen Schweiz satte.

För mig kan Sverige, Kanada och USA vinna VM, och med tanke på att Kanada står strax över dubbelt och USA på hela 7.00 så tvekar jag inte då jag nästan tycker USA har bättre segerchans i en eventuell final. Vi ska även komma ihåg att man slog Kanada i gruppen, och bör således ha ett mentalt övertag i en eventuell final.

Speltips: USA vinnare och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip