Idag har vi en spännande avslutning i Hockeyettan där Huddinge går för viktiga poäng i den sista matchen. Gästande Wings har även dem viktiga poäng att spela om så matchen är av allra högsta grad levande in i det sista. Formen har dock vänt för talangfabriken och som jag skrivit under säsongen så har dem underpresterat.

Huddinge startade den första halvan på ett otroligt dåligt och nonchalant sett i en ganska medioker serie i hockeyettanmått. Mycket kan säkert förklaras med en stor spelarrotation redan från start av säsongen då man har präglats av oändligt med skador. Det är bara kolla på hur många som har reggade matcher för Huddinge iår, vilket är 35 utespelare samt 4 målvakter. Det är klart att det blir svårt att få ihop ett lag. Nu har man dock de senaste veckorna fått lite mer kontinuitet i truppen och börjat bygga på något spännande. Jag blir inte förvånad ifall man tillslut ändå är där och faktiskt bråkar lite med de bästa lagen i ett framtida playoff, även om man såklart inte räcker hela vägen.

Huddinge har gått från sista plats till plats sex. En position som man behåller om man vinner dagens match, vilket också betyder att man får starta fortsättningsserien på bästa vis med ett litet försprång. Som sagt, formen är god och offensiven har verkligen kommit igång på slutet. Man har flera starka resultat i ryggen och som man spelar nu så borde man definitivt vara ett lag för Allettan.

Wings känns fortsatt lite underskattade

Jag är fortfarande lite kluven angående detta Arlanda Wings för man har ett ungt spännande lag blandat med lite rutin, men man får verkligen inte ut all potential. I vilket fall så ligger man på plats åtta med endast två poäng upp till Huddinge, vilket gör att tre poäng behövs idag ifall man vill ha chansen att nå toppen av undre halvan. De kan absolut störa Huddinge idag, men med tanke på att formen är ett fortsatt frågetecken så får man nog ladda om till fortsättningsserien. Känslan är att Huddinge lagt i en högre växel och då borde Wings få det tufft.

Huddinge bör ha bra chans att avsluta snyggt på hemmaplan idag och jag tycker oddset är helt okej. Raka ettan finns i skrivande stund högst hos Unibet och vi investerar en medelinsats på detta.


Insats: 2.5/5 units
This is the stats tab
This is the post tip