Dags för runda två i spelet om hockeyallsvenskan, och här ska Hudiksvall och Almtuna göra upp.

Hudiksvall ser jag som det svagaste laget tillsammans med Tranås, och mitt tycke stärktes senast då man förlorade mot Vita Hästen med 3-0. Man hade inte mycket att komma med och fick bara iväg 16 skott, vilket självklart gör det svårt att kunna göra mål. Man hade själva 36 skott emot sig, där Åkerlund i kassen gjorde ett bra jobb då han bara släppte två mål.
I laget har man rutinerade Conny Strömberg, en skön lirare som hunnit bli 43 år, och trots åldern så är det en spelare gästerna ska se upp med.
Här möter man min favorit att ta hem förstaplatsen i denna serie, och då jag rankar Hudiksvall långt ner så bör man inte kunna utmana trots hemmaplan.

Almtuna rivstartade i första matchen där man hade 4-0 redan efter första perioden mot Tranås. Matchen slutade tillslut med en 6-1 seger för Almtuna, och det var nog skönt för laget med en bra start.
Mårtensson gick poänglös från matchen trots att man alltså gjorde sex mål, och det säger en del om bredden i laget i denna serien, och detta är självklart en match man ska vinna i resan på att hålla sig kvar i Allsvenskan nästa säsong.
Man åker upp med samma lag som man spelade med senast, plus att Ludvig Wallin och Theodor Nyström åker med.

Speltips: 2 och jag investerar 3u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip