Vi fokuserar hårt på kvalet mot Hockeyallsvenskan och givetvis ska vi ha en match där vi också tar oss ann min favoritmarknad. Hudiksvall tar emot Halmstad och där tycker jag mig se goda chanser till att båda lagen ska göra sina två mål vardera.

Hudiksvall vann match ett mot Brödernas på resande fot, men åkte på en plump senast när man fick stryk med 1-4 hemma mot Vimmerby. Efter omgång ett var det nog många som inte räknat med en förlust på hemmaplan, men Vimmerby gjorde en bra bortamatch och hade dessutom lite studsar på sin sida. Nu ska Hudiksvall givetvis ta revansch och det mot Halmstad. En match som man på förhand får agera favoriter i och också en match där mycket handlar om att få fart på effektiviteten offensivt efter misären senast. Man har absolut goda chanser till att vinna kvällens match, men Halmstad har absolut ett lag för att skrälla och när Hudiksvalls defensiv inte riktigt fungerar som den ska så är absolut inte en seger given.

Halmstad bör lösa två mål

Jag tror inte att Hudiksvall underpresterar offensivt på hemmaplan igen och trots att seriens bästa målvakt, Jacop Crespin, står i Halmstad så bör hemmalaget ha goda chanser till att göra sina två baljor. Med tanke på att Halmstad på förhand är underdogs så är det allt som oftast dem det ska handla om när det gäller marknaden "båda lagen att göra två mål". Som jag skrev ovan så är Halmstad absolut ett bra lag, men de slår ur underläge helt klart. Däremot så har Hudiksvall inte övertygat varken defensivt eller deras målvaktsspel, vilket såklart medför att chanserna även borde vara goda för Halmstad att göra sina två mål.

Jag tror att Hudiksvall löser detta tillslut, men inget är skrivet i sten. Halmstad är helt okej och med tanke på Hudiksvalls akilleshäl defensivt så är chanserna goda. Jag spelar att båda lagen ska göra minst två mål till oddset 1.79 hos Unibet med en insats lite över medel.

Insats: 3/5 units
This is the stats tab
This is the post tip