Hurricanes vs Bruins i match nr 2. Den första outingen var i stort sett elektrisk i Carolina. Vilket event. Publiken var i kaos. Siffrorna blev stora till slut, men det var också märkbart tydligt att Canes var i kontroll av matchen. Det handlade mest om när målen skulle komma. 5-1 var ett rättvist resultat.

Jag är övertygad om att Canes kommer driva match nr 2 också och väljer att spela hemmavinst money line till oddset 1,86 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Canes goalie nr 2 Ranta var solid i sin outing. Det var extremt starkt att kliva in istället för Andersen som är nr 1 och bara tokleverera i målet. Bra start på slutspelet genom att gå .972. Notera att Andersen som är goalie nr 1 är borta i ett par matcher till.

2. Canes Seth Jarvis fortsätta att spela toppishockey. Han avslutade säsongen med att göra poäng i de 12 sista matcherna och direkt i slutspelet gjorde han ytterligare 2 poäng. Jarvis mappar riktigt bra med ässen Aho och Svechnikov.

3. Canes är med i slutspelet för fjärde året i rad och just Bruins är en speciell motståndare. De möttes såväl 2019 som 2020 och då gick Bruins segrande ur de bataljerna. Då var det Bruins som stod för de stora spelen. Igår när lagen möttes var det precis tvärtom. Canes visade att de var ett topplag och skall vara långt framme i årets slutspel. Det är en extra lyster över Canes i år.

4. Bruins är 0-4-0 mot Canes i år. 21-2 i mål till Canes fördel. Det är en uppförsbacke för Bruins. Notera det.

5. Bruins gör en del ändringar inför match nr 2. Ullmark spelar från start igen; inget byte. Lindholm spelar med Carlo och Grzelcyk kommer paras ihop med McAvoy.

6. Jag vill än en gång poängera hur "galen" publiken var i PNC Arena. En god vän var på plats och han sade att det var som publiken var en sjätte utespelare. Det syntes vilken boost hemmaplan gjorde.

Jag kommer spela Canes money line till oddset 1,86 hos Pinnacle . Det känns som Canes är en nivå upp i år och Bruins är det lag som kommer få jaga.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip