Canes vs Rangers är en tydlig serie. Lagen vinner sina fajter på hemmaplan. Canes har dock sett sämre ut i New York kontra New York i Carolina. Det är viktigt att notera. Nu står det 2-2 i matchserien = det är bäst av tre som gäller.

Jag tycker spelvärdet ligger i att Canes trots allt fortsätter att leverera in på hemmaplan. Jag gillar spelet Canes -1 till oddset 2,10 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Canes såg direkt svaga ut senast. Deras inledning var så energifattig att de aldrig kom in i matchen. Rangers hade 2-0 efter period 1 och Canes kom som sagt inte in i fajten igen. Canes special teams är inte bra och är deras största svaghet.

2. Canes har dock sett riktigt bra ut på hemmaplan och det är det jag bygger mitt spel på. Det är som sagt en matchserie om tre fajter nu och det blir mer kniven mot strupen. Det är två jämna lag som möts. Momentum av att ha fördel av hemmaplan är A och O. Det har vi sett.

3. Det som måste till för Canes är att ta kommando och komma ut ur startblocken med energi och frenesi. Det går inte att jamsa med i de första minuterna, utan det måste vara rakbladsvass fokus på att generera chanser och sätta Rangers goalie under press. Det har min gjort i min värld på hemmaplan.

4. Canes goalie Raanta har allt som behövs för att hålla ifrån sig Zibanejad och gänget. Det krävs bara mer kontinuitet i defense; inga konstiga utvisningar. Håller Canes defense stången, vilket är deras styrka normalt sätt; ja, då vinner man matchen.

5. Canes är 6-0 på hemmaplan i slutspelet. De är 0-5 på bortaplan. Notera det.

Jag spelar Carolina Hurricanes -1 till oddset 2,10 hos Pinnacle , eftersom det är natt som dag gällande hemmaplan kontra bortaplan.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip