2-1 i matcher för HV71 och nu är det hemmamatch. 2.50 på hemmalaget anser jag är en bra bit för högt med tanke på stressen som måste råda i Färjestad nu. Oddset hittas hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe och spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

HV71 har som jag precis var inne på 2-1 i matcher. Det som är mycket märkligt med denna matchserie är att det laget som hittills spelat på bortais har vunnit sina matcher. HV71 inledde med att vinna på bortais, därefter Färjestad och nu senast vann HV71 med 3-2 på bortais. HV71 har VERKLIGEN det mentala övertaget nu i denna matchserie. Jag tänker att HV71 har ett brutalt mentalt övertag med tanke på att alla förväntade sig på förhand att Färjestad skulle gå segrande ur denna matchserie. Helt plötsligt så leder HV71 matchserien med 2-1. All press ligger på Färjestads axlar inför den fjärde matchen i Kinnarps Arena. Dessutom känner ju givetvis HV71 ett rejält flow i och med att man vunnit 2/2 matcher på bortais mot Färjestad.

HV71 slog Färjestad i båda mötena när dem spelade på hemmais under grundserien. Det är givetvis också en otroligt viktig känsla att ta med sig för HV71 när man nu kan sätta otroliga käppar i hjulen för Färjestad i deras jakt på SM-guldet.

Med tanke på hur de andra matcherna sett ut, samt det oerhört stora mentala övertaget så tycker jag att 2.50 är ett alldeles för högt odds på HV71. Hade jag varit oddssättare så hade jag aldrig satt högre än 2.30 på HV71 som verkligen har allt att vinna i denna hemmamatch.

Match: HV71 - Färjestad
Spel: HV71
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip