Under måndagen är det dags för ett bottenmöte mellan HV71 och Linköping. Inget av dessa två lag har alltså startat SHL på ett speciellt bra sätt. Jag tycker dock att oddset på bortalaget är alldeles för högt. Vi får alltså i detta nu 4.55 på att Linköping vinner och det ser jag inte alls som en omöjlighet. Jag kommer spela Linköping att vinna under ordinarie tid till 4.55 hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson , spelet tas med en flatinsats.

HV71 imponerar inte. Sex matcher och totalt sju poäng är inget som man bör vara stolt över. HV71 har två raka förluster och den senaste kom hemma mot Skellefteå i lördags då man föll med 1-3.

Detsamma gäller för Linköping. Sex spelade matcher och endast fem poäng! Dock fick man ta sin första trepoängare hemma mot Växjö senast. Det tror jag var oerhört viktigt för mentaliteten i laget. Nu kan man blicka framåt och kan återigen andas med tanke på att man endast hade två poäng inför den senaste hemmamatchen.

Förra säsongen vann Linköping tre av fyra matcher mot HV71 så man har ett mentalt övertag och vet att man brukar kunna spela bra mot HV71. Dessutom vann Linköping över HV71 på försäsongen med 4-1, så det kan man iallafall ta med sig inför denna match. Absolut, det är inte så stor chans att Linköping vinner, men det är otroligt mycket mer troligt än vad oddsen säger iallafall.

Match: HV71 - Linköping
Spel: Linköping
Odds: 4.55
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe , Betsson
Spelstopp: Tisdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip