HV71 mot Luleå känns som en riktigt intressant match på förhand. HV71 och Luleå är seriens två starkaste lag just nu när man ser till form, det här kommer att bli en riktig kraftmätning där jag tycker att oddset är för högt på hemmalaget HV71. Oddset r i skrivande stund 2.38 gånger pengarna och det hugger vi med en flat hos Betsafe eller Nordicbet .

HV71 har vunnit sex av sina sju senaste matcher och formen är alltså således minst sagt bra. Denna starka period har gjort att HV71 skjutit som en kanon i tabellen och ligger just nu på en mycket fin femteplats med sju poäng upp till serieledande Luleå.

Luleå som sagt.. Helt makalös form på dessa herrar. Under tisdagen tog man sin NIONDE raka seger när man bortaslog Lausanne med 2-1 i den första kvartsfinalen av två i CHL-slutspelet. Luleå flyger verkligen just nu. Men trender är till för att brytas, jag tycker trots allt att man ska vara rätt klara underdogs borta mot HV71, men just nu är man små underdogs och det köper jag inte riktigt trots deras extrema form. En annan bidragande faktor är att ett lag med sån här megaform lätt kan bli mätta och inte prestera så bra som man kan göra, det tror jag är mycket möjligt under torsdagen.

Eftersom Luleå varit så bra denna säsong och har så fina stats på mer eller mindre allt och jättebra form så finns det mer eller mindre ingenting att skriva om HV71 varför dem ska vinna denna match. Men jag tycker att oddsen är felsatta här, HV71 ska vara klart större favoriter med tanke på hur bra dem är och hemmaisfördelen.

Match: HV71 - Luleå
Spel: HV71
Odds: 2.38
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip