Två av ligans målfattigaste lag möts under lördagen när HV71 tar emot Luleå på hemmais, och här har jag hittat ett spel.

HV71 gjorde en fin insats senast mot Leksand, men trots det blev det förlust med 2-3, och som så många gånger förr var man alldeles för ineffektiva offensivt.
Nu väntar även ett defensivt starkt Luleå, så offensivt måste man verkligen stepp upp, speciellt då man defensivt inte är urstarka.

Det finns dock en del frågetecken inför matchen då poängkungen Petersson samt Vigneault inte var på is under fredagsträningen. Vesel klev även av samtidigt som Glad lämnat för Djurgården och Torp är avstängd, så läget i laget är inte optimalt, och även om Petersson och Vesel kommer till spel så är det en tuff match man ställs inför.

Luleå stod för en defensivt stark insats senast då man på hemmais slog Rögle med 1-0, och att hålla nollan är starkt då gästerna har namn som Tambellini och Lyrenäs.
Säsongen hittills har dock varit klart underkänd då man ligger på en blek elfteplats, och en stor del är offensiven då man tillsammans med Malmö gjort minst mål.

Defensivt imponerar man dock och lyckas man ha koll på HV.s ineffektiva offensiv så är mycket vunnet i matchen, och då man visat lite bättre form på slutet är jag inte alls främmande för att man tar tredje raka mot HV71 denna säsongen.

Båda matcherna lagen emellan denna säsong har slutat med 3-0 segrar för Luleå, och då det finns en del frågetecken inför matchen hos hemmalaget så tror jag klart mest på bortaseger här.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365This is the stats tab
This is the post tip