Om någon kan så får ni jättegärna förklara varför HV71 som inte alls imponerat står cirka 1.60 gånger pengarna att vinna under ordinarie tid "hemma" mot Malmö? Givetvis är HV71 klara favoriter att vinna matchen, men att få 4.75 gånger pengarna på Malmö känns inte annat än galet. Vi spelar Malmö att vinna under ordinarie tid till 4.75 med en flatinsats, spelet hittas hos Betsafe eller Nordicbet .

HV71 har inlett säsongen med EN seger i de inledande sju matcherna. Poängskörden gör att man ligger näst sist i tabellen. Man har visserligen haft ett mycket tufft spelschema, men det kan man inte skylla på, det är alldeles för dåligt av HV71. Däremot har man förtjänat bättre resultat än vad man har fått, det ser man klart och tydligt om man kollar på de underliggande statsen. Däremot ska man verkligen inte vara så stora favoriter som runt 1.60 hemma mot Malmö, det är en brutal överdrift oddsmässigt. Jag menar, HV71 har verkligen noll självförtroende just nu och borde känna lite panik i kroppen inför denna match som man bara MÅSTE vinna. Jag tycker att det finns mycket värde på Malmö.

Malmö har endast spelat fyra matcher hittills. Man inledde säsongen med två raka torsk, men efter det så har det blivit två mycket starka segrar. Först bortaslog man Färjestad med 4-2 och i Malmös senaste match så slog man formstarka Örebro med 2-1. Självförtroendet är givetvis på topp när man under torsdagen kommer till Jönköping för att möta HV71. Malmö har inte på något vis imponerat i de underliggande statsen såhär långt, snarare har man överpresterat i de matcher som man vunnit, men två segrar kan ge en oerhörd energi, en energi som mycket väl kan räcka för att skrälla borta mot HV71.

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip