Dags för en ny vecka och därmed dags för nya rekar från oss på RekatochKlart. Jag kommer som första bet denna vecka placera mina pengar på HV71 hemma mot Örebro. En seger på hemmalaget under ordinarie tid betalar i detta nu 1.89 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport och det spelar jag mer än gärna med en flatinsats.

Det är två lag med helt olika form som möter varandra under tisdagen. Den negativa nyheten är att det är just HV71 som har väldigt svag form. 3/15 möjliga poäng i sina fem senaste matcher är verkligen inte bra och oerhört dyrt i denna känsliga del av hockeyåret där poängen verkligen måste in.

Örebros form är istället ruggigt bra. Med fem segrar i sina sex senaste matcher och totalt 15/18 poäng in har man nu mer eller mindre säkrat att få stanna kvar i SHL till säsongen 19/20. Dessutom har Örebro nu en minimal chans att kunna nå play-in. En bedrift som skulle vara något i hästväg om man skulle klara det.

Nu tillbaka till matchen, den stora anledningen att vi får ett såhär högt odds på HV71 är just att lagens olika form är som den är. Hade inte formera varit såhär hade HV71 kanske stått 1.70, max. Men nu gör dem inte det och det tycker jag ändå är lite fel. HV71 är verkligen ett klart mer stabilt lag än Örebro och jag tycker att det ska väldigt mycket till för att Örebro ska kunna ta poäng här.

HV71 har oerhört mycket att spela för, det är oerhört tight mellan top-6 placeringarna och inte allt för många omgångar kvar, så nu ska verkligen poängen börja rulla in för att möjligheterna inför slutspelet ska vara så optimala som möjligt!

HV71 och Örebro har mötts tre gånger denna säsong, två segrar till HV71 med 3-1 hemma och 3-1 borta, samt en förlust. Jag tror HV71 tar en komfortabel seger här, ska vi säga 4-1 till hemmalaget?

Match: HV71 - Örebro
Spel: HV71
Odds: 1.89
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip