HV71 och Örebro drabbar samman under tisdagen och det är den enda matchen som spelas i SHL under tisdagen, så gullt fokus på denna match. Detta är verkligen en match mellan två lag med superform. Jag tycker trots allt att HV71 till 2.12 på hemmais mot Örebro är ett bra spel. Jag tar spelet med en flatinsats och oddset hittas hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

HV71 levererar verkligen just nu. Man trummar på i SHL och så sent som i lördags tog man sin fjärde raka seger när man hemmaslog Djurgården med 4-3 på övertid. Segern innebär att HV71 ligger på femte plats i SHL med sju poäng upp till serieledande Frölunda med en match mindre spelad.

Örebros form är också makalöst bra, sex trepoängare i sina sju senast spelade matcher gör att Örebro ligger en poäng bakom serieledande Frölunda och man har en match mindre spelad. Seger här och man går upp i ensam serieledning. Örebro har verkligen överraskat alla denna säsongen och nu har man gjort det över så lång tid att man faktiskt kanske får räkna med Örebro denna säsong. Jag tror dock verkligen inte att man kommer kunna hålla i detta över en hel säsong, men att man kommer lyckas ovanligt bra i SHL denna säsong är det verkligen inget snack om.

Så starka som HV71 är just nu talar för att Örebro kommer få det väldigt tufft på bortais trots deras form. Jag tycker att 2.12 på HV71 hemma är ett bra odds med tanke på förutsättningarna.

Match: HV71 - Örebro
Speltips: HV71 att vinna
Odds: 2.12
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 19.00 tisdag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip