HV71 har inlett SHL på sämsta tänkbara vis. Min tanke är dock att denna dåliga start förändras och att det blir en seger i eftermiddagens match mot Oskarshamn. Oddset vi får på hemmalaget är i skrivande stund 1.81 hos Nordicbet & Betsafe och det är helt klart värt en flatinsats.

HV71 har som sagt inlett SHL på sämsta tänkbara vis och ligger sist i serien med noll inspelade poäng. Det är dock verkligen inte så att HV71 har varit klappkassa. I de tre senaste matcherna så har det varit mycket små marginaler som avgjort matcherna. HV71 gjorde en jättebra match borta mot Luleå senast och var nära att vända den matchen. HV71 kommer vara ett stabilt mittenlag och i denna matchen möter man ett rejält bottenlag.

Oskarshamn har inlett SHL-säsongen på ett mycket förvånande vis. Två segrar i de tre inledande matcherna. Men som vi vet i hockey, lag slår varandra hit och dit men när man summerar säsongen fram mot våren så kommer man se vilka lag som räckt till och vilka lag som absolut inte räcker till. Oskarshamn kommer tillhöra ett av de lagen, de som inte håller.

HV71 öppnade till 1.61 men har blivit uppspelade på oddsmarknaden på grund av att man förlorat samtidigt som Oskarshamn vann senast. Visst form spelar roll till viss del, men det är en reaktion som helt klar är överdriven. För mig känns det som ett helt givet spel att klicka hemmalaget till 1.81 hos Nordicbet eller Betsafe .

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip