Tycker Skellefteå ska ha klart mycket bättre möjligheter än vad oddsen visar när man åker till Jönköping för att ta sig an HV71 i den trettioandra omgången av SHL. Skellefteå står i skrivande stund 3.60 gånger pengarna att vinna denna match under ordinarie tid och det tycker jag är ett odds som är alldeles för högt. Spelet hittar vi hos bet365 och spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

HV71 ligger precis bakom top-6, man har en poäng till just Skellefteå som ligger på sjätteplatsen. Seger idag och man är återigen top-6. Givetvis är HV71s chanser goda att vinna idag, men absolut inte så goda som oddsen visar om ni frågar mig. Jag tycker oddsen är klart för viktade till en hemmaseger. HV71 har verkligen blandat och gett den senaste tiden. Två raka matcher utan poäng har man nu och den senaste tiden har det inte gått speciellt bra, har mer eller mindre vunnit en match för att sedan förlora nästa.

Skellefteå kommer till denna matchen med ett mycket fint självförtroende. Skellefteås tre senaste matcher har inneburit tre raka segrar och nio av nio inspelade poäng. Dessutom är det riktigt tunga segrar man tagit. Först hemmaslog man Färjestad med mäktiga 5-1, efter det städade man av Leksand med 3-0 på bortais och så sent som i torsdags så hemmaslog man Frölunda med 4-2. Så just nu är det verkligen varma vindar som glider genom Skellefteå-laget. Skellefteå och HV71 ligger dessutom på mer eller mindre exakt samma poäng, lagen känns väldigt jämna och Skellefteås form är mycket bättre än HV71s. Därav förstår jag verkligen inte varför Skellefteå står så högt som 3.60, den spelar vi gärna!

Match: HV71 - Skellefteå
Spel: Skellefteå
Odds: 3.60
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip