Det blir garanterat fullsatt i den lilla hockeyladan uppe i Furudal ikväll, detta pga att en del företag går in och bjuder på fritt inträde.

För första gången någonsin diskuterar man hockeyn lika mycket som vargfrågan i byn, då Ore för närvarande ligger på en andraplats i tabellen och har en riktigt fin form.

Ore har 5 segrar på dom 6 senaste matcherna. I dessa vinster har man bla besegrat tabellettan Hudiksvall, samt tabellfyran Hedemora. Bägge dessa vinster kom på hemmais, där man för övrigt är riktigt starka och tagit merparten av sina poäng.
Man gjorde ganska nyligen klart med Gustav Gräsberg, som återvänder hem efter att bla ha varit med och spelat upp både Borås och Örebro i Allsvenskan. Han har hunnit vara med i 3 matcher och stått för 6 poäng (4+2). Han håller god div 1 klass och kommer tillföra en hel del.
Man har ju även som bekant gamla NHL-spelaren Mike Danton, som ligger 3:a i poängligan av division 1, 35 poäng på 20 matcher har det blivit.

Anledningen till att jag tror på Ore så mycket idag är att Falu IF har backbekymmer. Min gamla barndomskompis Ander Snis har snörat på sig skridskorna igen och gjorde comeback senast i förlustmatchen (3-7) mot Enköping. Nu har man lånat in backen Martin Flodin från Leksand som kommer debutera för Falun ikväll. Men enligt uppgift håller denna kille ingen större division 1 klass.

Jag tror Ore fixar detta, man är starka hemma och kommer få stort stöd från läktarhåll idag. Det blir antagligen mer folk på läktaren än vad det bor i hela Furudal (400 själar).

Spelar 6u!

This is the stats tab
This is the post tip