Hockeyn rullar på i Ryssland och det är matcher varje dag. I KHL som är högstaligan spelar de största stjärnorna i Ryssland, men det finns också en liga som heter VHL, där jag i denna rek riktar mina blickar.

Izhevsk är ett klassiskt mittenlag och har så varit i de två senaste säsongerna då man inte kunnat hålla den nivån man hade säsongen innan. Denna säsong har man öppnat med sex vinster och fyra förluster och det är vad man ska göra när man kikat på vilka motståndarna varit hittills.
Förlusterna har kommit mot SKA Neva St Petersburg, Dinamo St Petersburg, Ryazan och Sarov där de två förstnämnda lagen är alldeles för bra. Ska man hitta något negativt så är det matchen mot Ryazan, ett lag som är sämre, men som är bättre än motståndet i denna matchen.
Formen är på fin med tre segrar på fem senaste där man mött två alldeles för bra lag. Hemmaplansfördelen är stor då man normalt sett trivs bra på hemmaplan.

Chelyabinsk är otroligt dåliga och man har en seger på åtta matcher, vilket såklart är bedrövligt. Vinsten kom mot Nizhny Tagil med 3-1, ett lag som har noll segrar och åtta förluster hittills. Därefter har man sju raka förluster där de fyra senaste matcherna inte är mot allt för tufft motstånd.
Man har tappat Yerofeyev och Sevankayev, två spelare som var otroligt viktiga för klubben förra säsongen. I övrigt så ser truppen tunnare ut i år och man får räkna med att blanda sig i botten av serien.

Detta bör hemmalaget vinna med några puckar och jag lägger min tro på hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1 AH vilket betyder pengarna tillbaka vid uddamålsseger och vinst vid tvåmålsseger eller mer för hemmalaget, och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip