Match mellan Izhevsk och Zvezda Chekov där det skiljer en hel del i grunden, och det bör också bara finnas en möjlig utgång på matchen.

Izhevsk placerar sig i botten av tabellen men sina 24 poäng. Man har tio segrar på 32 matcher och fördelat dem med fem hemma och fem borta.
Man smattrar till och tar segrar här och var men de flesta segrarna är tagna mot lag som Yermak Angarsk, Tambov och Sarov, och det är inga lag som håller samma klass som dagens motståndare.
Skolelev får dra ett tungt lass för det som ska hända offensivt i laget och senast gjorde han mål i boxplay, men kan bortalaget ligga rätt i banan mot honom så har man mycket vunnet.

Zvezda Chekov placerar sig elva i tabellen och man gör faktiskt en rätt bra säsong hittills. Man kommer från två raka nederlag men det känns inte som något oroväckande här då lagen man mött håller klart högre klass än Izhevsk.
Man har flera spelare som testat på att spela KHL-hockey så truppen känns klart bra.
Det är fortfarande en del matcher kvar på säsongen men det är tätt om flera platser till slutspelet så det gäller att man vinner de matcher man bara ska vinna, så jag räknar med en bra insats här.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 3u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip