CHL rullar vidare och här ställs polska Jastrzebie mot österrikiska Salzburg, och här bör gästerna vara numret större.

Jastrzebie är ett lag från Polen som hunnit göra en match i turneringen och det resulterade i en förlust på straffar med 2-3, och att man tog poäng var starkt.
På försäsongen har man mött rätt svaga lag, men trots det så var denna förlusten lagets sjätte raka, så det finns nog mer att önska från de polska mästarna.

I laget hittar vi flera spelare men andra nationaliteter och ser man på den lettiska spelarna så har man Pavlovs och Razgals som gjort drygt 350 matcher i KHL tillsammans, något som helt klart är meriterande.
Det var dock inga stjärnspelare i ligan, men i ett lag som detta blir man helt klart oerhört viktiga.
I övrigt finns det spelare som spelat i tyska och tjeckiska ligan, men överlag håller man dock en svag nivå, och här bör man få det tufft.

Salzburg vann sin premiär mot norska Frisk/Asker med klara 2-6 där man var det klart bättre laget, och man skapade en hel del lägen.
Nyförvärven Ty Loney och Järvinen klev in och stod för fyra respektive tre poäng i matchen, så de visade verkligen vägen i matchen.

Förutom dessa spelare så har man backen Brennan som gjort över 50 matcher i NHL samt LoVerde, Raffl och Schneider för att nämna några, så laget håller en bra nivå, och mot ett ganska beskedligt motstånd bör man kunna ta en ny seger.

Polska Jastrzebie har en del kompetens i laget men här ställs man mot ett Salzburg som håller en klart bättre nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip