Jokerit tuffar vidare på hemmaplan här i början av KHL, och man gör det mot Admiral Vladivostok som kommer på besök.

Jokerit har börjat KHL med att spela båda sin matcher i Hartwall Arena, och det har slutat med seger. I premiären var det seger mot Kunlun med 6-3, och nu senast 3-1 seger mot Amur Khabarovsk. Nu gör man sin tredje raka hemmamatch i borgen, och med två segrar i bagaget så bör självförtroendet vara på topp. Senast var det Jormakka och Jensen som banade vägen för seger, då man stod för 1+2 samt 1+1. I första matchen fick man stå i skymundan av förstalinan med Moses, Regin och Manninen som bjöd på show, vilket visar på att man har flera produktiva kedjor framåt.
Spelare som Joensuu, Norman och O'Neill har inte fått det att lossna inledningsvis, men där finns det offensiv kraft att ta av, och varför skulle det inte lossna här?.

Admiral Vladivostok har spelat båda sina matcher på bortaplan,och i premiären blev det seger mot Sochi på straffar efter att matchen slutat 4-4. Senast gick man på en mina mot Spartak Moskva då man förlorade med 3-1, och med sju insläppta mål på två matcher så blir man såklart tveksam hur det står till med defensiven, och nu är motståndet klart tuffare än det man stött på hittills.
Trots att man gjorde fyra mål i matchen mot Sochi så tycker jag inte man har någon vidare offensiv, och en förstakedja med Konkov, Vikharev och Butuzov säger en del om spetsen i laget.

Jokerit ska ha fin chans att ta sin tredje raka seger i serien denna säsongen, då man har den klart bättre truppen, samt fördel av hemmaplan.

Speltips: 1 + över 3,5 mål och jag investerar 3u hos Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip