Jokerit är sugna på revansch efter storförlusten senast mot St Petersburg, och när Dinamo Minsk kommer på besök i Hartwall Arena så ska chansen på seger vara god.

Jokerit åkte på en rejäl käftsmäll senast då man på hemmaplan förlorade med klara 2-6 mot St Petersburg som visserligen fått upp ångan rejält. Fyra av dessa mål man släppte in var i boxplay, och gästerna var riktigt effektiva i sitt powerplay vilket gjorde att matchen var avgjord efter 30 minuter.
I övrigt så ligger Jokerit med i toppen av tabellen och det som förväntat.
Hemmaplan här igen och man lär vara riktigt sugna på att börja ta segrar igen, och man har visat att man trivs riktigt bra på hemmaplan.

Dinamo Minsk har tagit fyra segrar på 14 matcher och man visar inte upp något bländande spel. Dessutom så har en av segrarna kommit mot Sibir Novosibirsk som ser riktigt svaga ut denna säsong, så överlag är jag inte alls imponerad av laget.
Man har en del intressanta spelare i Pulkkinen, Howden och Wiercoch, men bredden finns inte där och ett lag som Jokerit kan man inte mäta sig med vad gäller trupp och då ska också chansen att hämta något på bortaplan vara väldigt liten.

Om Jokerit kommer upp i en normal standard så styr man denna match och vinner smidigt, och det tror jag man gör då man ska vara revanschsugna efter förlusten senast!

Speltips: 1 + över 3,5 mål och jag investerar 3u hos Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT

This is the stats tab
This is the post tip