Jokerit ska ännu en gång in på isen och här ställs man mot Podolsk, en match man ska vinna vid normal insats.

Jokerit spelar en bra hockey och det är sällan man får se en längre svacka från laget, och här tror jag inte det blir något undantag. Man vann senast mot Dinamo Minsk med 5-3 efter att man utnyttjat en del utvisningar hos bortalaget. Man har vunnit tio av 14 matcher och hemma i Hartwall Arena har man sju vinster på nio försök. De enda förlusterna har kommit mot Yekaterinburg och Ska St Petersburg, två lag som håller riktigt bra klass och ingen skam i de förlusterna.
Det finns mycket offensiva krafter i detta lag och när man gör fem mål och varken Platt, Jensen eller Lepistö hamnar i poängprotokollet så förstår man bredden i detta lag.

Podolsk har en otroligt intressant spelare i Miro Aaltonen som stal matchen åt laget senast borta mot Sochi. Han gjorde både 0-1 och 1-2 för att sedan avgöra matchen på straffar. Han var en av de bästa spelarna på plan där även Alexander Semin stod för assister till båda målen.
Man kommer med två raka segrar i sin bortaturné, dock har motståndet varit av lagom kaliber och här ökar svårighetsnivån avsevärt.
Kikar vi lägre ner i linorna så blir det klart tunnare och jämför vi med hemmalagets linor så blir hoppen klart större vid varje lina hos Podolsk.

Jag tror Jokerit fortsätter leverera och ser inte riktigt hur Podolsk ska kunna störa här, trots en formtoppad Miro Aaltonen.

Speltips: 1 + över 4,5 mål och jag investerar 3u hos Nordicbet . // TT

This is the stats tab
This is the post tip