Jokerit går under lördagen för sin nionde raka seger när man gästas av Sochi, och jag tror man har goda möjligheter att förlänga sviten.

Jokerit öppnade säsongen med två raka förluster där man bland annat mot Niznekamsk spelade rätt dåligt.
Därefter har man dock fått ordning på spelet och man har nu tagit åtta raka segrar, och således är formen helt på topp.
Man har bland annat slagit Omsk, Lokomotiv Yaroslavl och Nizhny Novgorod, och det är lag som är tuffare än vad man ställs mot här.

I laget har man kvar spelare som Joensuu, Schroeder, Norman, Jensen och och O’Neill för att nämna några och det är spelare som gjort flera säsonger i laget, så man har ett bra samspelt lag.
Till denna säsongen har man även tagit in Holm, Lindbohm och Björninen, så laget är starkt och man bör absolut kunna städa av Sochi här.

Sochi öppnade säsongen med två raka segrar där man visserligen slog klent motstånd. Därefter har man dock haft det klart kämpigare då det bara blivit en seger på de åtta senaste matcherna.
I de fyra senaste matcherna har man även bara gjort ett enda mål framåt, vilket är riktigt svagt.

Målvakten Hellberg har gjort det riktigt bra under hela säsongen och att man lyckats vinna tre matcher kan man tacka honom för då man i segermatcherna skapat klart färre chanser än motståndarna.
Som lag håller man en svag nivå då man förutom Bakos, Tolchinsky och Vikharev ser rätt svaga ut, men då är också dessa spelare inga superstjärnor i ligan.

Jokerit har formen helt på topp då man har åtta raka segrar i ryggen och nu när man ställs mot ett överkomligt motstånd så tror jag att man tar en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip