Här får vi se en match mellan Krylya Sovetov och MHC Spartak där jag hittat ett fint spel, då jag tror ena lagets klass kommer att fälla avgörande.

Krylya Sovetov ligger nia i sin serie där man fortfarande är med och krigar om de sista slutspelsplatserna. Formen visar fem raka förluster, men då har också spelschemat varit så tufft man bara kan ha det. Man har mött Dinamo St Petersburg två gånger där man torskat 5-1 och 8-2. Dessförinnan hade man dubbelmöte mot Ska-1946 där man fick stryk med 2-0 och 4-2.
Nu ställs man återigen mot liknande motstånd och bör även denna gången väga för lätt.

MHC Spartak ligger tvåa i sin serie med 95 inspelade poäng på 40 matcher vilket vi kan jämföra med dagens motståndare som spelat in 53 poäng på 38 matcher.
Även Spartak har mött Dinamo St Petersburg och Ska-1946 i dubbelmöte på slutet där man har tre förluster och en seger. Man har till skillnad mot Krylya Sovetov som blivit utspelade långa stunder varit med bra i samtliga matcher, och visat upp att formen fortfarande finns där.
Man har 13 segrar på 20 bortamatcher där man gjort fina 65 kassar framåt.

Gästerna ska vara flera snäpp vassare och att vi får fina 1.95 vid tvåmålsseger elller mer och ändå garderar upp om man bara skulle lyckas vinna med ett mål tycker jag är fint!

Speltips: 2 hcp -1 asian hcp och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip