Kanada möter Danmark under måndagen där man kliver in som favoriter, något som är befogat, men blir man inte lite väl stora?

Kanada hade gått rent inför senast då man hade tagit fyra raka segrar. Nu senast tog det dock stopp mot Schweiz då man förlorade med 3-6, och motståndarnas seger var inte på något sätt orättvist.
Ser man även i matchen innan mot Kazakstan så stod det bara 4-3 med Dryga åtta minuter kvar att spela, och även att det blev 6-3 så fanns det mer att önska.

Man har spelare som Dubois, Batherson, Chabot och Severson i laget för att nämna några, och det är spelare som håller en riktigt bra nivå.
Truppen är dock inte lika stark som den brukar va då man har få riktigt stjärnor i laget, och jag är inte alls säker på att man bara går ut och kör över danskarna.

Danmark ligger på en fjärdeplats i gruppen och man har hittills vunnit tre av sina fem spelade matcher. Nu senast slog man Frankrike med 3-0 och även om siffrorna inte sprang iväg så var man det bättre laget i matchen. Nu väntar klart tuffare motstånd och det ska mycket till om man ska vinna matchen, men håller man ihop defensiven så kan man absolut ställa till med problem för Kanada.

I laget har man en stjärna i Nikolaj Ehlers som hittills gjort fem poäng i turneringen. Spelare som Blichfeld, Bau Hansen och Lauridsen har även dem imponerat tillsammans med målvakten Dahm, och jag tror att man kan hålla nere siffrorna i matchen.

Kanada är befogade favoriter i matchen men Danmark är absolut ingen slagpåse då det finns spelare med bra kvalitet i laget, och känslan är att det inte blir något överkörning här.

Speltips: 2 hcp +2,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip