Dags för åttondelsfinalerna i OS- hockeyn för herrar att dra igång och här gör Kanada och Kina upp om en kvartsfinalplats, och det är givetvis ingen diskussion om vilket lag som kommer vinna matchen.

Kanada är skyhöga favoriter i matchen och det är inget som är konstigt då man har det klart bättre laget.
Ser man på gruppspelet så blev det två segrar och en förlust, och här möter man Kina som man även slog i gruppspelet där siffrorna skrevs till 0-5.

Här kommer man givetvis ta en ny seger då Kina inte har något att sätta emot, och frågan är bara hur stor segern blir.
Med tanke på att kvartsfinalen spelas på onsdag så är det bara ett dygn mellan matcherna, så har man kontroll på matchen så finns det absolut ingen anledning att fortsätta att jaga mål, utan jag tror att man slår av och spelar av matchen.

Kina förlorade samtliga matcher i gruppen där siffrorna skrevs till 0-8 mot USA, 3-2 mot Tyskland och nu senast 0-5 mot Kanada.
Mot Tyskland gjorde man faktiskt en helt okej match, men då har tyskarna inte imponerat nämnvärt.

Man har en hel del kanadensare i laget i då Foo, Lockhart, Foo och Yip finns i truppen och de spelar i KHL-laget Kunlun från just Kina, men där är man en slagpåse, så i grunden håller man ingen vidare nivå, och här tar tyvärr resan slut för laget.

Kanada är nummer större än Kina och man kommer ta en bekväm seger. Jag tror dock inte man öser på vid en stabil ledning då kvartsfinalen spelas dagen efter, och jag väljer således att gå på ett underspel i matchen.

Speltips: Under 7,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip