Kanada ska göra upp med Lettland i en rätt viktig match, och vill det sig illa att Lettland skräller så ligger Kanada utanför slutspel, och det tänker man inte tillåta.

Kanada ligger fyra i gruppen efter förluster mot USA och Finland. Förlusten mot Finland är den senaste matchen och man förlorade med klara 1-5. Man släpper fem mål på 22 skott och byter ut målvakten redan i första perioden. Detta var en missräkning och stjärnspäckade Kanada och man lär vara riktigt förbannade och vilja visa att man är bättre, och chansen till att köra över Lettland bör vara stor.
Man ligger som sagt fyra i gruppen och man har USA, Finland och Danmark före sig i gruppen. Ja ni hörde rätt, Danmark!!. Nu har man dock en match mindre spelad och efter denna matchen bör man tagit över tredjeplatsen.

Lettland har fortfarande häng på slutspel men då lär det krävas poäng i matchen och det känns avlägset. Det positiva är dock att om man ligger under med några puckar bör man chansa i slutet och plocka målvakten då man måste försöka med allt för att ta poäng. I sista matchen möter man Danmark och det lär bli en rejäl rysare.
Man skrällde när man tog poäng från USA, men i matchen mot Finland var man helt utspelade och förlorade med 1-8, och man lär inte få det mycket lättare mot ett pressat Kanada.

Jag tror att McDavid och gänget är riktigt revanschsugna efter förlusten senast, och jag blir inte förvånad om det rinner iväg målmässigt.

Speltips: 1 asian hcp -4 och jag investerar 3u hos FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip