Eftersom jag endast har visat upp mig inne på planket 1-2 ggr de senaste veckorna, och alltså inte sett hur snacket har gått idag, så är det inte direkt omöjligt att någon har nämnt det här redan.

Hursomhelst, Kanada-Ryssland i en kvartsfinal i hockey-VM. För mig är dessa turneringar lika avslagna som bilder på gravida fruntimmer, men jag är relativt övertygad om att spelarna på isen inte kommer känna så när pucken väl släpps.

I vanlig ordning så kryllar det av grisar i Kanada och jag tror nog att det här kan bli smutsigt, speciellt nu när ryssarna svarar upp. Man har en stridsvagn på en bra bit över 100 kilo vid namnet Evgeny Artyukhin som har proppat det mesta i sin väg och han har fått duktigt med uppmärksamhet för det.

Den här krigaren lär nog garanterat ta kampen med kanadensarna vilket lär resultera i att han får domarnas ögon på sig, och de där 18 utvisningsminuterna som han redan har (efter 6 matcher) kommer nog inte stå kvar då det antagligen kommer delas ut soppa här också.

Nordicbet kan man hitta en del olika spel på utvisningsminuter på den ryske bjässen. Mellan 3,5 till 8,5 utv. minuter (3,50) och över 8,5 utv. minuter (2,80) anser jag vara ganska intressanta då det räcker med 2 st 2-minutare eller en grövre bestraffning för att något av spelen ska sitta, och det tror jag inte alls är omöjligt i en sån här typ av match.

Jag spelar en medelinsats (5/10) på båda spelen och hoppas att han tar grisjobbet. Ursäkta den kanske något knackiga redovisningen av hur jag väljer att spela båda varianterna då jag sitter på jobbet i nuläget. En timme till spelstopp, 20.15.

This is the stats tab
This is the post tip