Kanada möter Schweiz i semifinal, rivstart att vänta?

Kanada slog ut Ryssland i en match man ledde flertalet gånger men släppte in mål ganska omgående. Efter 60 minuter var det 4-4 på tavlan, senare i förläningen fick man powerplay där O'Reilly avgjorde för Kanada. Man hade problem i defensiven stundtals och mot de bättre lagen så har man läckt ordentligt bakåt.
Man har stjärnor som McDavid, O'Reilly och Barzal i laget och det är inte i offensiven problemet ligger utan det är defensiven och framförallt målvaktsspelet då jag inte tycker någon av målvakterna som är med har imponerat.

Schweiz körde med full fart mot Finland och satte hög press vilket visade sig vara ett vinnande koncept. Man skrällde och vann matchen med 2-3 efter att man gjort samtliga mål i mitten av den andra perioden. Man lär kunna störa Kanada med spelare som Fiala, Niederreiter och Meier och man lär inte gå mållösa i matchen. Man gjorde en rätt bra förstaperiod mot Finland och man hade lätt kunnat pilla in något mål redan där. Man har inte den bredaste truppen i turneringen och defensivt så har man Roman Josi som sin stjärna, där en del av de andra spelar i den inhemska ligan och frågan är hur de lyckas stå emot den tunga kanadensiska offensiven?.

Jag tror på full fart framåt åt båda hållen och det lär finnas chanser till mål redan i den första perioden.

Speltips: Över 1,5 mål period 1 och jag investerar 3u // TT