Gruppfinal i Grupp A från hockey-VM 2022 och detta i Helsinki Ice Hall med nedsläpp redan 15:20 under lördagen.

Kanada ser ut att gå mot gruppseger och detta efter att ha levererat fyra raka segrar i gruppspelsfasen så här långt. Målskillnaden? Den är stabila 22-8.
Pierre-Luc Dubois från Winnipeg Jets levererade en poängmässigt sett bra säsong i NHL och han har verkligen levererat i detta hockey-VM också. Hittills har 23-åringenn kommit upp i sex poäng på fyra matcher och han är helt klart en tänkbar matchvinnare för Kanada i denna match också.

Schweiz? De har precis som Kanada gått starkt. Fyra raka segrar är deras utfall också och Denis Malgin öser in poäng med fyra mål och lika många assists så här långt.
Ser vi till hur lagen ser ut är det dock inget snack, Kanada är namnstarka och har ett lag som går för VM-guld. De ska helt klart gälla som favoriter i turneringen och att de också får förtroendet som tämligen klara favoriter i denna match där det spelas om en gruppseger är ingen överraskning.

Senast nationerna möttes var i VM 2019. Då vann Kanada med 3-2.
Detta VM tror vi att kanadensarna är det bättre laget och när Bethard ger över 1.70 gånger pengen på Kanada-seger kan man inte blunda för spelet.

SPELTIPS
Kanada vinner matchen (ord. speltid) till 1.71 hos Bethard .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip