Vid tolvslaget är det dags för en gruppfinal mellan Kanada och Finland, och här är det inget snack om vilket lag som är bäst.

Kanada öppnade turneringen med dunder och brak då man krossade tyskarna med klara 2-16. Man visade upp ett sylvasst offensivt spel, och man dominerade matchen från start till mål där Cozens stod för sex poäng i matchen.
Efter det så gjorde man en lite svagare insats då man ”bara” vann med 1-3 mot Slovakien där det sista målet kom faktiskt i öppen kasse, och det var nog en hel del underskattning från Kanadas sida.

Nu senast så var man dock tillbaka i fint slag, något som Schweiz fick känna på då man vann med klara 10-0. Man vann skotten med klara 52-15, och det var återigen inget snack om att man var nivåer bättre än motståndarna.

Cozens leder den interna poängligan med nio poäng. Bakom där jagar spelare som Byfield och Tomasino med sju respektive sex poäng, och laget har en riktigt bra bredd då även spelare som McMichael och Byram finns i truppen.
Nu ställs man mot sitt tuffaste motstånd hittills, men man är gruppens klart bästa lag och här bör man ta en ny bekväm seger.

Finland öppnade turneringen med att slå Tyskland med 3-5 i en match man var det bättre laget, och siffrorna kunde blivit större. Därefter slog man Schweiz med 4-1 i en match man vann skotten med klara 43-14, och även där kunde och borde nog siffrorna blivit större.

Nu senast så tog man en bekväm seger mot Slovakien med 6-0, och även där var man det klart bättre laget, något som också var väntat då man tillsammans med Kanada är klart bättre än övriga lag i gruppen.

I truppen finns några intressanta namn och då tänker jag främst på Ville Heinola och Anton Lundell som är lagets två största stjärnor.
I övrigt så tycker jag Brad Lambert har sett rätt bra ut, en spelare som bara är 17 år. Man har dock inte lika bra trupp som Kanada, och man lär få det tufft i matchen.

Kanadas lag innehåller massor med talang och nu när man ställs mot det tuffaste motståndet hittills så tror jag man växlar upp en nivå till, och jag väljer att ta ställning för hemmalaget i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u till oddset 1.75 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip