Dags att avgöra vilket lag som vinner grupp A då Kanada och Finland gör upp i en på förhand högintressant match, och här har jag hittat ett spel.

Kanada har efter vinsten mot Lettland i premiären sett ruskigt bra ut då man slagit Slovakien med 1-11 och nu senast Tjeckien med 5-1. I matchen mot Tjeckien fick man iväg hela 57 skott på mål, så man skapade helt klart lägen att göra fler mål i matchen.
Nu väntar en helt avgörande match mot Finland om vilket lag som vinner gruppen, och för lagets del måste man vinna, men samtidigt är det den tuffaste matchen hittills.

Storstjärnan Mason McTavish har varit fruktansvärt bra inledningsvis på turneringen då han gjort tio poäng på tre matcher. Skönt för laget var att även Kent Johnson gjorde sitt första mål senast, och där har man en stjärna till. Förutom nämnda spelare så finns det massor av talang i laget, så det är inte konstigt man är favoriter i matchen.

Finland är dock ingen enkel uppgift då de steppade upp rejält i sin tredje match när man fullkomligt körde över Slovakien med klara 9-3. I den matchen vaktade Jatkola kassen för laget, och han räddade enbart 13/16 skott.
Här förväntas dock Merilainen vara tillbaka i spel och det är ett plus.
Defensiven är dock ett frågetecken inför matchen då man släppt in en del billiga mål, men här bör matchbilden se annorlunda ut då Kanada lär föra spelet, något som jag tror lär passa laget utmärkt.

Framåt har man spets i Hirvonen, Kemell, Raty och Simontaival som verkligen levererat samtidigt som man visat upp ett strålande spel i powerplay, så man kan helt klart bli en obehaglig överraskning för kanadensarna, speciellt då man tillhör ett av de bästa lagen i turneringen.

Kanada har sett ruskigt starka ut inledningsvis men här blir man solklara favoriter och det köper jag inte då finnarna är en av de stora utmanarna till slutsegern samtidigt som de gjorde sin bästa insats senast, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip