Dags för final i JVM där Sverige tyvärr inte är med. Det bjuds dock på riktigt bra hockey då Kanada och Ryssland ska göra upp om guldet.

Kanada har bara förlorat en enda match i denna turneringen och den kom mot just Ryssland i gruppspelet då man förlorade med klara 6-0.
I kvartsfinalen slog man ut Slovakien med stabila 6-1 och nu är man i final då man slog Finland i semifinalen med fina 5-0.
Man rivstartade i matchen och hade 3-0 redan efter fyra minuter, och detta är något som även ryssarna måste vara beredda på nu. Offensivt så glöder det om spelare som Hayton och Lafreniere, två spelare som Ryssland måste hålla riktigt bra koll på.
Målvakten Hofer gjorde även han en bra match mot Finland då han räddade samtliga 32 skott, men här möter han en klart bättre offensiv.

Ryssland förlorade två matcher i gruppen, 4-3 mot Tjeckien samt 3-1 mot USA. I kvartsfinalen slog man Schweiz med 1-3 och nu i semifinalen så slog man ut Sverige efter förlängning med 4-5. Askarov stod för en helt klart tveksam insats mot Sverige, och han blev även utbytt med 16 minuter kvar av matchen. Miftakhov kom in och höll tätt och här tror jag han får fortsätta vakta kassen, speciellt då det var han som höll nollan mot Kanada i gruppspelet.
Offensivt så har man bra spelare i form av Marchenko, Denisenko och Dorofeyev för att nämna några.

Här målas Kanada upp till rätt klara favoriter och det håller jag inte med om alls. Jag tycker matchen är jämnare än så, och jag väljer att gå på ryssarna.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Unibet , 888sport eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip