Dags för semifinaler i JVM och här ställs Kanada mot Ryssland, och vi lär få se en riktigt härlig match.

Kanada tog sig till semifinal genom att slå ut Tjeckien med 3-0. Man gjorde en okej match även om man förväntade sig att man skulle ha ännu mer kontroll på matchen, men överlag så kändes segern ändå rätt trygg.

Cozens gjorde återigen en bra match och han stod för 1+1 i matchen, något som betyder att han är uppe på 13 poäng, och med det ligger han tvåa i den totala poängligan.
Man har även spets i spelare som Byram, McMichael och Krebs för att nämna några, så truppen håller en riktigt hög nivå.

Nu ställs man mot Ryssland och det kommer bli ett tufft test, men även att man gjort en del sämre insatser så har man ändå vunnit matcherna, och här tror jag man växlar upp, och då ska man ha en bra segerchans.

Ryssland kom tvåa i gruppen och man ställdes mot Tyskland i kvartsfinalen, en match man skulle vinna hur enkelt som helst.
Man stod dock för en högst tveksam insats då man bara vann med 2-1, något som såklart oroar inför denna matchen.

1-0 målet kom när man hade boxplay efter att man fått ett friläge, något som Ponomaryov tackade för, och den första perioden var den bästa från laget.
I övrigt var matchen jämn, och normalt sett så är detta en match man ska vinna med klar marginal.

Spelare som Podkolzin och Amirov klev av poänglösa i matchen och av dessa spelare finns det helt klart mer att kräva då de inte alls har visat lika mycket som Kanadas stjärnor, och de måste steppa upp här för att man ska kunna utmana Kanada här.

Kanada gjorde ingen supermatch senast men med tanke på hur Ryssland uppträdde mot Tyskland så tycker jag man ska ha en bra segerchans i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: Kanada vinner och jag investerar 1u till oddset 1.80 hos Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip