Speltips Kanada U20 - Schweiz U20

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2020-12-30 00:00
Land: Internationellt
Liga: JVM
Odds: 2.15
Tips: 1 hcp -1,5 (1 per)
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Dags för Kanada att göra sitt tredje framträdande i JVM och här ställs man mot ett svagt Schweiz, och detta bör bli en enkel seger.

Kanada öppnade turneringen med en maktdemonstration då man fullkomligt krossade tyskarna med 2-16. Man hade hela tio olika målskyttar i matchen, något som visar vilken bredd som finns i laget. Man vann också skotten med klara 15-44, och man var helt enkelt överlägsna.

Nu senast så blev det en mycket tightare match då man ”bara” slog Slovakien med 1-3, och där kom det sista målet i öppen kasse.
Slovakerna gjorde en riktigt bra insats i defensiven samtidigt som Hlavaj gjorde en bra match i kassen, och detta resultatet får de vara väldigt nöjda med. Det var nog en hel del underskattning hos Kanada då man normalt sett ska vinna med klart större siffror.

Här lär man vara klart mer påkopplade redan från start och då ska man ha bra chans att ha avgjort matchen i ett tidigt skede, och jag tror man tar tag i matchen direkt.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Schweiz var klara favoriter mot Slovakien i premiären och många trodde på seger. Man hade dock stora problem och man fick se sig besegrade med 0-1, och Slovakien var faktiskt det bättre laget i matchen.

Nu senast så ställdes man mot Finland, ett lag som håller klart högre nivå och där blev det strul med 4-1.
Att siffrorna inte blev högre kan man tacka målvakten Fatton för då han stod för en kanonmatch mellan stolparna, och han räddade 39/43 skott.

I truppen hittar vi en spelare i Knak som sett bra ut och mycket har kretsat kring honom. Han blir dock alldeles för ensam då man i övrigt har ett riktigt svagt lag, och ska man ta någon seger i denna turneringen så är det mot tyskarna, för här kommer man inte ha en chans.

Kanada håller flera nivåer högre klass än Schweiz här och efter att man gjort en sämre insats senast så tror jag man vill visa direkt att man är bättre än så, och jag tror man sätter gasen i botten direkt och skaffar sig en klar ledningen redan efter den första perioden.

Speltips: 1 hcp -1,5 i första perioden och jag investerar 1u till oddset 2.15 hos Bethard, SpeedyBet eller FastBet // TT

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Kanada U20 - Schweiz U20
Spela på Speltips Kanada U20 - Schweiz U20
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
TobbesTips - 29 December 2020 - 19:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2020-12-29 22:23

Nu kör vi, denna är klar !


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tottenham - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2 över 1,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Tottenham - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2 över 1,5 mål
1.95
01:00  NJ Devils - Philadelphia
Ishockey - NHL - 2
2.05
20:45  Torino - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.88

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming