Lördagsmorgonen bjuder på OS-hockey mellan Kanada och USA, och här bör kanadensarna ha bra segermöjligheter.

Kanada öppnade turneringen med en 5-1 seger mot Tyskland, och man stod för en stabil insats.
Man hade en 3-0 ledning redan efter tio minuter, något som också bäddade för segern, och kedjan med Street, O’Dell och Johnson var mest framträdande i laget.

Man har tagit en del stryk av att inte få med NHL-spelare till turneringen men truppen är trots det helt okej med spelare som Staal, McTavish, Power och O’Dell för att nämna några, och man har inte missgynnats lika mycket som amerikanerna.

USA tog en solklar seger i premiären då man slog Kina med klara 8-0. En klar seger var givetvis väntad, men trots det så imponerade man framåt även om motståndet var svagt, och 20-årige Sean Farrell stod för fem poäng i matchen.

Med tanke på att NHL-spelare uteblivit i turneringen så har man precis som Kanada missgynnats rejält, men känslan är att man missgynnats än mer än kanadensarna då laget ser svagt ut, och här tror jag att man får svårt att ta en ny seger.

Kanada tog en bekväm seger mot Tyskland senast och även om man tagit stryk av att NHL-spelare inte är med i turneringen så är man ett bättre lag än motståndarna USA, och jag väljer att gå på kanadensisk seger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip