Klasskillnaden ska vara stor i detta juniormöte från Ryssland, och det tror jag även gästerna visar.

Kapitan ligger sist i både sin conference och i hela tabellen. Man har plockat 15 poäng på 31 matcher och vunnit ynka fem matcher där endast två tagits på ordinarie tid. Vad sägs om en seger på de 23 senaste matcherna? Helt katastrofalt enligt mig. Visserligen är man inte bättre än såhär, men spontant känns det inte roligt för spelarna i laget.
Senast krigade man sig till 2-2 mot samma motstånd, men nu tror jag gästerna har lärt sig hur man ska hantera Kapitan, och det kan rinna iväg om man får ett tidigt mål.

Almaz krigar på i tabellen och ligger just nu sexa i conferencen. Det gäller dock att fortsätta vinna matcher för att hålla jagande lag bakom sig, då lagen framför i tabellen ska vara lite för bra för att gå om. Till skillnad från hemmalaget så kommer Almaz med okej form där man vunnit tre av de fem senaste.
Grachyov är lagets ledande spelare i mina ögon då han både har öga för målet men också är en bra framspelare. Kedjekamraten Kolesnikov håller också bra klass precis som backen Gleb som ser ut att vara i kanonform.

Gästerna håller betydligt högre klass än hemmalaget, och trots att det bara blev 2-2 senast så vann gästerna skotten med hela 25-55, och jag skulle bli förvånad om man inte är mer effektiva i denna match.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip