Karaganda verkar ha hittat formen och jag börjar känna igen dem igen, här möter de Heilongjiang i ett möte där man bara ska vara bäst.

Karaganda börjar jag så smått känna igen nu och det är detta jag förväntar mig när jag ser dem spela. Trots att man ligger femma i tabellen så tycker jag inte att man varit så bra som man ska vara, och varit relativt ojämna. Nu ser det som sagt bättre ut och senast slog man Tseng Tou med klara 4-0 där man dessförinnan vunnit ytterligare tre matcher. Man kommer alltså till denna match med fyra raka segrar och man har hittat målskyttet ordentligt då man gjort 20 mål på dessa matcher.
Senast var det inte bara lagets bättre spelare som avgjorde utan alla bidrog vilket också är en av lagets styrkor, och man lär vara sylvassa när det är dags för slutspel.

Heilongjiang har inget med slutspel att göra utan man ligger på plats 23 och kommer missa slutspel. Man gjorde det rätt bra i början av serien men sen har det bara gått tyngre och tyngre vilket också var väntat. Nu står man på sex raka nederlag och senast fick man ordentligt med pisk mot Kazzinc-Torpedo med hela 8-2 där man också matchen innan fick stryk mot Tyumen med 5-2.
Lagets bästa poängplockare Mokin har gått poänglös i den fyra senaste matcherna och känns inte alls lika het efter att han varit uppe och provat på spel med Kunlun i KHL.
På bortaplan har man sex segrar på 21 matcher och en målskillnad på 57-81, och att man ska åka och ta poäng borta mot ett formtoppat Karaganda som jagar platserna ovanför ser jag som omöjligt.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip