Tjeckisk hockey här i form av Karlovy Vary - Litomerce där hemmalaget ska ha fin chans att vinna matchen.

karlovy Vary spelade förra säsongen i högastaligan där man slutade näst sist. Man var med i kvalspel under våren där man tillslut åkte ur och man spelar just nu i andraligan. Man ligger tvåa i ligan med sina 66 poäng och det är Ceske Budejovice som leder serien, två poäng före.
Man har gjort flest mål i serien med sina 116 samtidigt som man är ett av lagen som släpper in minst mål. Av dessa 116 mål har 74 kommit på hemmaplan och 42 på bortaplan vilket också visar att man enormt hemmastarka, vilket också 14 segrar på 17 matcher visar.
Man har många spelare högt upp i poängligan där Rachunek och Flek bildat en fin lina på slutet tillsammans med Balan.
Formen visar tre segrar de fem senaste och en målskillnad på 19-8.

Litomerice är ett av de typiska mittenlagen i ligan. Man har vunnit 14 av 32 matcher, och ligger på plats elva av 14. Lagets stora problem ligger i bortaspelet där man vunnit fem av 16 matcher, och har en målskillnad på 26-42 till skillnad mot hemma där man vunnit nio av 16 matcher med en målskillnad på 49-47.
Inför matchen har man en 4-1 förlust i bagaget, och faktum är att man hart sex raka förluster i ligan, där man i samtliga förlorat med minst två mål.
Man har en spelare i Petr Kodytek som gjort matcher i både Plzen, Plzen u20 och Litomerice denna säsong. Han har gjort fyra poäng på åtta matcher för laget, men nu är han iväg och spelar JVM för sitt Tjeckien, och det är ett tapp till ett redan underlägset lag i denna match.

Hemmalaget krigar om förstaplatsen och då ska man besegra Litomerice klart, då man också har stor hemmafördel.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål, och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip