Ikväll spelas det hockey i Nobelhallen då Karlskoga gästas av AIK, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Karlskoga har öppnat serien på ett bra sätt och man ligger på en sjundeplats för tillfället. Man har dock färre spelade matcher än de laget framför sig, och här har man läge att avancera i tabellen vid seger.

Man kommer från två förluster mot Södertälje med 4-2 samt Björklöven med 4-5, och det är inga lätta matcher.
Södertälje har varit ojämna hittills men man har en riktigt bra topp, och vad gäller Björklöven så har vi alla sett hur pass bra de är denna säsong.
Man gjorde dock en stark sistaperiod mot Björklöven då man snyggade till siffrorna från 1-5 till 4-5 med bara kvarten kvar att spela.

Truppen håller en bra nivå och man har spelare som Immo, Björklund och Thorell i laget, och här tror jag på en bra insats då man lär vilja bryta förlusttrenden.

AIK har spelat åtta matcher hittills, och det har resulterat i nio poäng och en elfteplats i tabellen.
Man har bara vunnit tre av sina åtta matcher och segrarna har kommit mot Väsby samt mot Tingsryd, och det är lag som inte håller samma klass som dagens motståndare.

Nu kommer man även från två raka förluster där man förlorat med 4-2 mot Almtuna och nu senast 1-5 mot Timrå.
I matchen mot Timrå va det inte snack om vilket lag som var bäst, och de vann klart rättvist.

Truppen är rätt stark och man har flera riktigt bra spelare i truppen. Jag tycker dock inte man nått upp i den pontential man har, och här bör man få det svårt mot ett starkt Karlskoga.

Här tror jag klart mest på Karlskoga då man visat mer än vad AIK gjort. AIK har även gjort svaga resultat på bortaplan inledningsvis, och här väljer jag att ta ställning för Karlskoga i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip