Hockeyallsvenskan bjuder på matcher under söndagen, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Almtuna.

Karlskoga ligger fyra i tabellen med 22 inspelade poäng efter 13 matcher. Man är det lag som gjort flest mål med sina 54 stycken, en imponerande siffra då man snittar över fyra mål per match.
Immo, Ahl, Forsberg och Thorell levererar alla offensivt match efter match, och man har igång flera kedjor som producerar, så bredden ser bra ut.
Senast blev det förlust med 4-3 borta mot Modo, och man fortsatte att visa ett riktigt bra offensivt spel. Nu är det hemmaplan igen och där trivs man klart bättre än på resande fot, och jag tror Almtuna får det svettigt här.

Almtuna har sprattlat till lite då man tagit tre segrar på de fyra senaste matcherna. Senast slog man Vita Hästen med 5-4 på straffar där Haag var en av frontfigurerna.
Truppen är fortfarande tunn men det är klart man kommer vinna matcher i serien, men när vi summerar säsongen så lär man hamna i botten.
På bortaplan har man bara tagit två segrar på sju försök, och en stor del till det är målproduktionen då man bara gjort tolv mål på sju matcher, och med tanke på hur hemmalagets offensiv varit denna säsong så lär det krävas en del mål från laget för att gå segrande ur matchen, och det är något jag inte tror man klarar av.

Hemmalaget tycker jag har visat upp ett bra spel hittills under säsongen, och nu när det vankas hemmamatch så tror jag inte Almtuna har något att sätta emot.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip