Karlskoga med tre raka förluster ska försöka bryta trenden på hemmais mot Almtuna, en uppgift man bör lösa.

Karlskoga öppnade säsongen med tre raka segrar och spelmässigt såg det bra ut.
På slutet har det dock gått i lås då man kommer med tre raka nederlag där man förlorat mot Tingsryd, Västerås och Södertälje, och här jagar man ett trendbrott.

Man har haft en del sjukdomar och skador i laget, något som också gjort att resultaten uteblivit. Bland annat har David Lilja saknats i de två senaste matcherna, en spelare som är väldigt viktig, och han tränade med laget under tisdagen.
Förhoppningen är även att Sebastian Collberg gör säsongsdebut samtidigt som Johan Larsson och Max Wennlund förväntas komma till spel, så det börjar ljusna även om det finns en del frågetecken.

Almtuna tillhör ett av ligans svagaste lag och man öppnade även säsongen med två stora nederlag.
Därefter har man dock hittat en formtopp då man tagit fyra raka segrar, och då har man även slagit lag som Djurgården, Björklöven och AIK, vilket är imponerande.
Tre av segrarna har dock kommit på hemmaplan och på resande fot är man inte alls lika starka, vilket är ett minus.

Tar man en titt på truppen så finns det namn som Hertzberg, Govolkovs och Harlestam, så det finns pålitliga poängplockare i laget.
Varken spetsen eller bredden är dock särskilt bra, och mot ett starkt defensivt Karlskoga är känslan att man får problem.

Karlskoga kommer kliva ut och visa att man kan bättre än på slutet, speciellt defensivt där lagets styrka sitter, och jag tror man visar sig starkast i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip