Hockeyallsvenskan bjuder på full omgång under fredagskvällen, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Almtuna.

För Karlskogas del har man gjort en helt okej säsong hittills då man ligger på en sjätteplats, och ser man på lagen ovanför så är det lag som håller en riktigt bra nivå.
Man har dock ett gap ner till sjundeplatsen som just Almtuna har, så detta blir en viktig match även om det är många matcher kvar på säsongen.

Man kommer närmast från en 5-4 förlust efter förlängning där man såg ut att gå mot tre poäng. Mer fyra sekunder kvar av matchen släpper man dock in 4-4, så man lär vara rejält revanschsugna här.
I truppen finns det dessutom bra klass i målvakterna samt spelare som Eriksson, Lindquist, Lilja och Modigs, och normalt ska man vara numret större i matchen.

Almtuna gör en riktigt fin säsong då man ligger på en sjundeplats i tabellen, något man inte förväntade sig inför säsongen.
På slutet har dock formen dalat lite då det bara blivit en seger på de fem senaste, och ska man slå Karlskoga borta behöver man steppa upp.

Ser man på spelartruppen så är man ett lag som ska tillhöra botten av tabellen då man förutom Golovkovs, Asplund och Harlestam ser väldigt bleka ut, och trots den fina säsongen man gjort så tror jag man väger för lätt här.

Almtuna gör en riktigt stark säsong men på slutet har resultaten varit sämre, något som inte är oväntat då truppen är svag, och jag tror hemmalaget studsar tillbaka direkt.

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip