Gårdagens vinster på Frölunda behövdes verkligen under en tyngre period bettingmässigt. Men det har absolut inte varit något som stressat mig för man har ju lärt sig nu efter några år i branschen hur allting fungerar. Sometimes you win, sometimes you lose. Så är det bara och det kommer man få leva med. Innan vinsterna på Frölunda hade jag 9 raka torskar. Som sagt, jag blir inte stressad av det, utan mer att det blir ett större och större berg att ta sig över för att komma in på all time high igen. Så det är mer att det är frustrerande. Men nu känns det iallafall skönt att ha stoppat blödningen lite. Idag 11/1 bjuds vi på fem heta matcher i HockeyAllsvenskan och det är framförallt ett spel jag fattat tyckte för hittills och det är överspelet mellan Karlskoga och Björklöven, där kommer Ö5.5 mål spelad till @2.15 hos bet365 , spelet finns en punkt lägre hos Pinnacle , alltså @2.14, men det ser jag inte så mycket värde i, anser att gränsen vid värdet går vid @2.15....... Skoja såklart, ner till @2.05 tycker jag den är fine att lira.

Karlskoga:
Karlskoga gör klart flest mål i HockeyAllsvenskan och släpper in klart minst. Då tänker man direkt att detta laget leder HockeyAllsvenskan med en himlans massa poäng, men nej, det är fel. Sanningen är att man bara ligger en enda poäng före Mora. Efter det är det dock nio poäng ner till tredjeplatsen där Tingsryd jagar. Så både Karlskoga och Mora kan spela med ett lugn. Men till denna match tror jag som sagt på överspelet och det finns såklart flera anledningar till detta, men en av anledningarna är att Karlskoga har visat upp en riktigt fin offensiv. Man har gjort 104 mål framåt på 33 matcher vilket innebär ett snitt på strax över 3 mål per match, vilket är väldigt fint. Om man kollar på hur många matcher Karlskoga spelat i år samt hur många matcher som slutat med 6 mål eller mer så ser vi att 16/33 matcher slutat med 6 mål eller mer och det ger en procent på 48.5%.

Björklöven:
Björklöven ligger på elfte plats och spelar verkligen med kniven mot strupen. Varje match är såklart viktiga för alla lag men om man tittar på exempelvis Karlskoga så spelar dem inte om liv eller död. Det gör Björklöven, man har inte råd att förlora så många matcher, visst, det är svårast tänkbara bortamatchen för Björklöven så just i en sån här match kan man ju slappna av lite mer. Björklöven gör helt okej med mål framåt, men man släpper in på tok för mycket mål. Man är det laget i HockeyAllsvenskan som överlägset släppt in mest mål. 115 mål har Björklöven släppt in hittills denna säsong. Det innebär alltså ikväll att det laget som gör mest mål i serien möter det lag som släpper in klart mest med mål, minst sagt intressant. Även Björklöven har spelat 33 matcher denna säsong och av de matcherna har så många som 21 matcher slutat med 6 mål eller mer, det ger en procent som är 63.6%, en helt galen procent faktiskt.

Det luktar verkligen mål i denna match långa vägar. Över 5.5 mål spelas med en medelinsats som vanligt, 3/5U.

Match: Karlskoga-Björklöven
Spel: Över 5.5 mål
Odds: @2.15
Insats: 3/5U
Bolag: bet365 ( Pinnacle betalar 2.14)
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip