Den högintressanta matchserien mellan Karlskoga och Björklöven drar igång här, och jag tror på en underhållande match.

Karlskoga slutade tvåa i grundserien efter att man vunnit 31/52 matcher, och man imponerade stort.
I kvartsfinalspelet mot Västerås vann man med 3-1 i matcher där man var det bättre laget, och offensivt såg man fortsatt starka ut.

Just offensivt finns det otroligt skickliga spelare i Björklund, Immo, Rekonen, Karlsson och Thorell för att nämna några, så här har man absolut kvalitet att utmana gästernas defensiv, och jag är inte alls främmande för att det kommer krävas en hel del mål för att vinna matchen.

Nu är det hemmais som gäller och där vann man 17/26 matcher, så man gjorde det väldigt bra på hemmaplan. Man gjorde även 95 mål på dessa 26 matcher, så man snittade runt 3,6 mål per match, och det är en riktigt bra siffra.

Björklöven hade en säsong där man en period inte alls gick känna igen, så det har inte bara varit positivt kring laget.
Man slutade tillslut trea i grundserien, något som får anses som okej även att man hade högre mål än så.
I matchserien mot Mora vann man med 3-1 i matcher, och det var väldigt skönt för laget att gå vidare till nästa runda.
Tre av de fyra matcherna slutade kryss efter ordinarie tid, så det var riktigt tuffa matcher man fick gå, och här är motståndet vassare.

Truppen håller en skyhög nivå då man har spelare som Hutchings, Brown, Vesel, Crandall och Liss framåt, så offensiven är väldigt stark, och här tror jag vi får se en underhållande match med målchanser åt båda hållen.

Här möts två riktigt starka lag som båda har en vass offensiv, något jag tror bäddar för en riktigt underhållande match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip