Dags för match två i den spännande matchserien mellan Karlskoga och Björklöven, och här har jag min idé klar.

Karlskoga slutade tvåa i grundserien, något som man ska vara riktigt nöjda med.
I kvartsfinalerna slog man ut Västerås rättvist med 3-1 i matcher, något som nu gjort att man är framme i en matchserie mot Björklöven.
I den första matchen så vann man med 4-3 efter förlängning i en match som pågick väldigt länge, och där blev Franzén stor matchhjälte då han tryckte in segerpucken.

I matchen vände man 1-3 till seger, och det är starka papper då motståndet är riktigt tufft.
De offensivt skickliga spelarna Thorell och Björklund var högst bidragande till segern då de stod för tre poäng vardera, och de fortsätter att leverera framåt för laget.
Utöver dessa spelare så har man spelare som Karlsson, Immo och Rekonen framåt, så det finns otroligt mycket kvalitet offensivt, något man lär visa även i denna matchen.

Björklöven slutade trea i grundserien då man hade Timrå och Karlskoga före sig, och de sistnämnda var lite av en överraskning.
I kvartsfinalerna så gick man en tuff matchserie mot Mora där tre av de fyra matcherna gick till förlängning, men man visade styrka och vann matchserien med 3-1.
Nu senast så tappade med 1-3 till förlust, och trots förlusten så visade man att man kan hota Karlskogas defensiv.

Man har ett riktigt starkt lag där man precis som hemmalaget är vassa framåt, och i laget hittar vi spelare som Perron, Crandall, Hutchings, Vesel och Liss, så kvalitet finns det helt klart gott om.

Kikar man även på mötena lagen emellan denna säsongen så har det blivit mycket mål då det blivit minst sex mål i fyra av de fem matcherna man spelat, och här tror jag på en ny underhållande match.

Både Karlskoga och Björklöven har riktigt bra spets i offensiven, något vi fick se senast, och här tror jag på en ny match med mycket målchanser, vilket gör att jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip