Dags för en ny intressant match i matchserien mellan Karlskoga och Björklöven, och här har jag en idé.

Karlskoga kommer från en 6-3 förlust på bortaplan senast där man mötte ett effektivt Björklöven.
Man vann skotten med klara 26-41 så man skapade en hel del lägen framåt, men defensivt blev man straffade ordentligt.
Nu står det 2-2 i matchserien så det är en viktig match båda lagen ställs inför här.
Vi har fått se underhållande matcher där det i tre av matcherna blivit riktiga målfester, något som kanske inte är så konstigt med tanke på kvaliteten i båda lagen.

Framåt är man som sagt sylvassa då man har spelare som Thorell, Björklund, Immo, Rekonen och Karlsson i truppen, så framåt är man sylvassa, något man visat både i matchserien och grundserien.

Nu har man också vänt hemåt efter två raka bortamatcher och att få spela på hemmais är en klar fördel då man varit ruskigt starka under hela säsongen, och här tror jag att man återigen gasar på framåt, något som bör bädda för en underhållande match.

Björklöven var sylvassa framåt senast då man gjorde sex mål på 26 skott, och man vann matchen med 6-3. Framåt så visade man upp ett brett register då samtliga fyra linor bidrog framåt, men spelare som Brown och Perron stack ut lite extra.
Här är det en oerhört viktig match som står på spel då laget som går segrande här har matchboll i matchserien, så det gäller att offensiven fortsätter att fungera.

Offensivt är man precis som hemmalaget sylvassa då man har spelare som Liss, Perron, Brown, Vesel, Hutchings och Crandall i laget, så det är absolut ingen överraskning att vi fått se målrika matcher mellan lagen, och det är något jag tror vi får se även här.

Här är det hemmamatch för offensivt starka Karlskoga och det ser jag som en klar fördel då man trivs väldigt bra på hemmais. Ska man vinna denna matchen så lär det dock krävas en hel del mål då även Björklöven är sylvassa offensivt, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip