Hockeyallsvenskan betyder fredagsunderhållning, och under kvällen tar Karlskoga emot Djurgården.

Karlskoga hade en tuff period i början av december då man hade ett enormt manfall, och det saknades i runda slängar 15 spelare.
Nu har läget ljusnat rejält och senast fick man tillbaka ytterligare några spelare, och kvar på listan var bara Collberg, Stakkestad, Persson, Pethrus och Larsson, avbräck som dock helt klart påverkar laget.
Senast såg man ut att gå mot en fin skalp på bortaplan då man hade skaffat sig en 1-4 ledning mot Södertälje i början av den andra perioden. Man lyckades dock inte hålla undan, utan man fick se sig besegrade med 5-4 efter förlängning.

Nu väntar Djurgården och det är en tuff match man ställs inför. Man har dock fördel av hemmais och där har man tagit fem raka segrar och slagit Västerås och Björklöven, så man ska inte underskattas här.

Förväntningarna som Djurgården haft inför säsongen har nog inte undgått någon då man enligt många skulle springa hem grundserien. Så har dock inte blivit fallet även om man ligger i toppen av tabellen, och ser man på resultaten så har man blandat och gett då man bland annat förlorat mot lag som Östersund och Almtuna.
Nyligen gjorde man klart med Nicklas Danielsson och han förväntas spela i matchen.
Här väntas en knepig bortamatch och på resande fot har man inte alls varit lika starka då man bara vunnit 7/13 matcher där enbart fyra segrar kommit på ordinarie tid.

Inför denna matchen har man även problem i truppen då JVM-spelarna Lindbom, Lekkerimäki, Odelius och Öhgren saknas. Den förstnämnda har varit lysande i kassen och räddat laget flera gånger under säsongen samtidigt som den sistnämnda stod för ett hattrick senast.
Man saknar även Söderlund och Klasen samtidigt som John Norman saknades senast då han hade en känning.

Djurgården kliver in i matchen som klara favoriter och med tanke på truppläget så tycker jag det är helt fel då Karlskoga borta inte är någon enkel uppgift, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip